Ono što zasigurno možemo da tvrdimo, ako se odlučite na dentalni turizam u ordinaciji Markov Dental Clinic, je da ćete se kući vratiti širokog osmeha – kako zbog vrhunske stomatološke usluge, tako i zbog prelepog iskustva u Novom Sadu.

Šta je dentalni turizam?

Mi bismo rekli – kada spojite lepo, zdravo i korisno.

Dentalni turizam predstavlja granu turizma za koju se sve češće opredeljuju stanovnici zapadnih zemalja, a Srbija postaje značajna destinacija za ovaj oblik turizma. Sam izraz govori o sebi – pacijenti dolaze na stomatološke i hirurške intervencije, a u međuvremenu uživaju u lepotama mesta koje su odabrali.

Zašto da odaberem Srbiju i Novi Sad?

Kada govorimo o dentalnom turizmu, jasno je da je zdravlje i kvalitet stomatoloških usluga pacijentima na prvom mestu.

Srbija prati evropske zdravstvene standarde, ali ne i cenovnik. Zbog toga cena usluge u Srbiji, zajedno sa troškovima putovanja može biti čak 75% jeftinija nego u zapadnim zemljama, ali kvalitet usluge je po svim kriterijumima na istom nivou kao i kvalitet usluga zapadnih zemalja. Pored svega toga – Srbija nije toliko daleko. Da li ste znali da je Srbija udaljena od svih evropskih destinacija maksimalno dva sata direktnog leta?

Gde je tu Novi Sad? U predivnoj ravnici, sa predivnom kulturom. Ovo je jedan od onih gradova u koji želite da se što pre vratite. Novi Sad je jedan od najpoznatijih gradova Balkana kada je u pitanju vrhunska medicina. Uživaćete u lepotama Petrovaradinske tvrđave, centra grada, Dunavu i bezbrojnim kulturnim spomenicima, uz kvalitetno vino Sremskih Karlovaca i izuzetnu stručnost našeg osoblja.
Ako vas interesuje više o tome šta možete videte u našem gradu, posetite sajt Turističke agencije Novog Sada

A kada smo kod osoblja, zašto odabrati baš Markov Dental Clinic?

Nudimo Vam mogućnost smeštaja u novim apartmanima, besplatan taksi prevoz i mogućnost dogovora ukoliko imate dodatne zahteve.

Učinićemo sve da ovo putovanje za Vas bude prelepo iskustvo i da se ne razlikuje od dosadašnjih putovanja, iako je putovanje u medicinske svrhe. Obećavamo samo jednu razliku – rešen problem i širok i kvalitetan osmeh s kojim se vraćate kući. Kao suvenir kog ćete se uvek najradije sećati.
Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate na email.

Adresa: Krilova 9, 21000 Novi Sad

E-mail: office@markovdental.com ili putem Kontakt

Radno vreme: 10-20h