fbpx

O klinici

Markov Dental Clinic je specijalistička stomatološka ordinacija za maksilofacijalnu hirurgiju koja se bavi pružanjem svih vrsta stomatoloških usluga sa naročitim akcentom na oblast maksilofacijalne hirurgije, oralne hirurgije i implantologije

Cilj klinike je da vrhunskim kvalitetom usluge i posvešćenošću, učini iskustvo pacijenata bezbolnim i izuzetno ugođajnim. Stomatolozi i hirurzi klinike već dvadeset godina rešavaju najzahtevnije slučajeve iz oblasti maksilofacijalne i oralne hirurgije, kao i implantologije.

Pored toga, klinika je opremljena najsavremenijom opremom i uređena na način koji će pacijentima pružiti potpun ugođaj.

Upoznajte naš tim

Doc. dr BORISLAV MARKOV

Maksilofacijalni hirurg

DR Vesna Markov

Stomatolog

Staka Jovanović

Stomatološka sestra

ALEKSANDRA LUKIŠIĆ

Stomatološka sestra

Stručnjaci sa višedecenijskim iskustvom

dr sci. med. Borislav Markov, specijalista maksilofacijalne hirurgije

Rođen je 1974. godine u Zemunu. A 1998. godine završava Medicinsi fakultet u Novom Sadu, Odsek za stomatologiju kao najbolji student generacije. 1999. Godine zaposlio se na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju Kliničkog centra Vojvodine gde je radio dvadeset godina i to određeni period kao načelnik Odeljenja za traumatologiju Klinike za maksilofacijalnu hirurgiju. Radio je kao docent na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, gde je bio predavač studentima stomatologije na predmetu Maksilofacijalna hirurgija i studentima medicine na predmetu Stomatologija sa maksilofacijalnom hirurgijom.

Pre dve godine potpuno se posvećuje privatnoj klinici Markov Dental Clinic, čiji je osnivač. Sertifikovani je implantolog za vrhunske implantne sisteme Nobel biocare i Ankylos. Predavač je po pozivu na više stručnih simpozijuma. Autor više od 100 stručnih radova objavljenih u stranim i domaćim časopisima. Član je Evropskog udruženja kranio-maksilofacijalnih hirurga.

U slobodno vreme obavlja najvažniji posao, a to je provođenje vremena sa svoje dve ćerke i tu je sertifikovani poznavalac domaćih zadataka, gimnastike i pravljenja dvoraca.

Dr Vesna Markov, stomatolog

Rođena je 1979. godine u Kninu. Svoje studije započinje na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, odsek za stomatologiju, kao student koji se tokom studija izuzetno isticao. Diplomira 2004. godine kao najbolji student odseka za stomatologiju Medicinskog fakulteta u Novom Sadu.

Već 14 godina, dr Vesna Markov, svojim teorijskim i praktičnim znanjem, pacijentima pruža izuzetan kvalitet usluge. Istaknuti je i prepoznat stomatolog u oblastima estetske stomatologije i stomatološke protetike. Kako bi pratila najsavremenije prakse, redovno učestvuje na skupovima iz oblasti stomatologije u zemlji i inostranstvu.

Adresa: Krilova 9, 21000 Novi Sad

E-mail: office@markovdental.com ili putem Kontakt

Radno vreme: 10-20h