Iza naših reči stoje naša dela. Iza naših dela stoji naše znanje.

Maksilofacijalna hirurgija i implantologija su struke koje, osim medicinskog i zubnomedicinskog znanja, zahtevaju i stalan trening i manuelne veštine. Hirurgiju nije moguće raditi povremeno, jednom ili dva puta mesečno. Ono čime se bavimo je vrhunska hirurgija i stomatologija. Ne prihvatamo ništa manje od toga. Ono kako to radimo je s potpunom posvećenošću svakom pacijentu ponaosob. I ono zašto tako radimo – jer želimo vrhunski kvalitet za naše pacijente.

Mi nismo klinika koja garantuje najjeftinije implante koji će Vam dati blistavi osmeh za dva dana. Zašto? Zato što smo mi klinika kojoj je misija kvalitet, a merilo odgovornost.  Zato što želimo da rezultat našeg rada traje dugo. Zato što ne želimo da imate problem. Zato što mi stojimo iza svog rada.

Na ovom mestu možete dobiti samo najviši kvalitet uz najvišu stručnost osoblja. U Markov Dental Clinic koristimo i ugrađujemo samo premium kvalitet materijale i proizvode. Ne pristajemo na prosečnost i ne pristajemo na rad koji nije izvanredan.

Mi smo klinika kojoj stomatolozi i oralni hirurzi šalju pacijente u teškim slučajevima, jer znamo da se nosimo sa tim. Kad završimo hirurški deo lečenja,  pacijenti se vraćaju svom stomatologu radi daljeg planiranog i dogovorenog lečenja. U slučaju da nemate svog stomatologa, tu smo da Vam pružimo potpunu podršku. 

Za kolege stomatologe koji žele saradnju u korist pacijenta imamo uvek otvorena vrata. Omogućavamo pojedinačnu i grupnu edukaciju. Pored saveta i vrhunske hirurške usluge,  nudimo punu podršku u slučaju komplikacija koje rešavamo profesionalno i entuzijastično. 

Naš rad je dokumentovan. Svaki pacijent upućen na specijalistički pregled dobija izveštaj o pregledu. Svaki pacijent je unapred obavešten o troškovima. Ne dajemo i ne pečatiramo fiktivne garancije.  Iza svega stojimo našim profesionalnim i lični integritetom.

dr Borislav Markov je maksilofacijalni i oralni hirurg kao i sertifikovani implantolog
stomatološka ordinacija u novom sadu

Markov Dental Clinic je specijalistička stomatološka ordinacija za maksilofacijalnu hirurgiju koja se bavi pružanjem svih vrsta stomatoloških usluga sa naročitim akcentom na oblast maksilofacijalne hirurgije, oralne hirurgije i implantologije

Cilj klinike je da vrhunskim kvalitetom usluge i posvešćenošću, učini iskustvo pacijenata bezbolnim i izuzetno ugođajnim. Stomatolozi i hirurzi klinike već dvadeset godina rešavaju najzahtevnije slučajeve iz oblasti maksilofacijalne i oralne hirurgije, kao i implantologije.

Pored toga, klinika je opremljena najsavremenijom opremom i uređena na način koji će pacijentima pružiti potpun ugođaj.

Upoznajte naš tim

STAKA JOVANOVIĆ

Stomatološka sestra

dr VESNA MARKOV

Stomatolog

Doc. dr BORISLAV MARKOV

Maksilofacijalni hirurg

NIKOLINA IVIĆ

Stomatološka sestra

dr borislav markov
maksilofacijalni hirurg

dr sci. med. Borislav Markov, specijalista maksilofacijalne hirurgije

 • doc. dr sci. med. Borislav Markov rođen je 1974. godine u Zemunu.
 • 1998.  završava Medicinsi fakultet u Novom Sadu, Odsek za stomatologiju, kao najbolji student generacije.
 • 1999.  zaposlio se na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju Kliničkog centra Vojvodine gde je radio dvadeset godina i to određeni period kao načelnik Odeljenja za traumatologiju Klinike za maksilofacijalnu hirurgiju.
 • Radio je kao docent na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, gde je bio predavač studentima stomatologije na predmetu Maksilofacijalna hirurgija i studentima medicine na predmetu Stomatologija sa maksilofacijalnom hirurgijom.
 • Pre dve godine potpuno se posvećuje privatnoj klinici Markov Dental Clinic, čiji je osnivač.
 • Sertifikovani je implantolog za vrhunske implantne sisteme Nobel biocare i Ankylos.
 • Predavač je po pozivu na više stručnih simpozijuma.
 • Autor više od 100 stručnih radova objavljenih u stranim i domaćim časopisima.
 • Član je Evropskog udruženja kranio-maksilofacijalnih hirurga.

U slobodno vreme obavlja najvažniji posao, a to je provođenje vremena sa svoje dve ćerke i tu je sertifikovani poznavalac domaćih zadataka, gimnastike i pravljenja dvoraca.

dr Vesna Markov, doktor stomatologije

 • Rođena je 1979. godine u Kninu.
 • Svoje studije započinje na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, odsek za stomatologiju, kao student koji se tokom studija izuzetno isticao.
 • Diplomira 2004. godine kao najbolji student Odseka za stomatologiju Medicinskog fakulteta u Novom Sadu.
 • Više od decenije, dr Vesna Markov, svojim teorijskim i praktičnim znanjem, pacijentima pruža izuzetan kvalitet usluge.
 • Istaknuti je i prepoznat stomatolog u oblastima estetske stomatologije i stomatološke protetike.
 • Kako bi pratila najsavremenije prakse, redovno učestvuje na skupovima iz oblasti stomatologije u zemlji i inostranstvu.
stomatolog u novom sadu
stomatolog novi sad

Adresa: Krilova 9, 21000 Novi Sad

E-mail: office@markovdental.com ili putem Kontakt

Radno vreme: 10-20h