Pedodoncija ili dečija stomatologija se bavi prevencijom i lečenjem zuba kod dece.

Briga o oralnom zdravlju započinje još kada je dete malo i na taj način dete stiče navike održavanja oralne higijene i tako se preventivno utiče na nastanak karijesa na mlečnim, a kasnije i trajnim zubima. Iz tog razloga je veoma važno i malu decu dovoditi kod stomatologa. Uklanja se strah dece od stomatologa, ali se i vrši prevencija mnogih bolesti.

deciji stomatolog u novom sadu

Zdrav osmeh je srećan osmeh

stomatolog novi sad

Ono što ćemo Vam prvo reći o dr Vesni Markov je da je ona 24 sata 7 dana u nedelji mama dve devojčice, 8 sati dnevno stomatolog i još mnogo sati dnevno neko ko konstantno radi na svom unapređenju. Kako to uspeva? Roditelji su superheroji koji imaju moć da u 24 sata nekako zguraju 50 sati.
A šta to znači za Vaše dete? To znači da će se o zdravom osmehu Vašeg deteta brinuti neko ko vrlo dobro zna koliko, pored zdravog, znači i  srećan osmeh Vašeg deteta.

Više o dr Vesni Markov pročitajte ovde.

U Markov Dental Clinic, tokom prvog susreta radimo na tome da dete stekne poverenje u stomatologa. Zbog toga je važno da dete dovedete kod stomatologa kada još nije u situaciji da mu je potrebno stomatološko lečenje, već samo običan pregled, kako dete  posete stomatologu ne bi doživelo kao strašno iskustvo. Ako je dete malo i još uvek ne pere samostalno zube, podučićemo roditelje kako da to pravilno čine, a ako dete samostalno brine o zdravlju zuba, dr Vesna Markov će se pobrinuti da detetu objasni kako se pravilno održavaju zubi.

Cenovnik – Dečija stomatologija

Adresa: Krilova 9, 21000 Novi Sad

Radno vreme: 10-20h