Zubni implanti
Ugradnja

Zubni implanti predstavljaju dugotrajno rešenje kod nedostatka zuba. Pored toga što značajno estetski nadomešćuju zub, zubni implanti su najbolje rešenje kod očuvanja zdravlja vilice i sprečavanja propadanja kosti nakon gubitka zuba. U Markov Dental Clinic koristimo svetske najkvalitetnije tipove zubnih implanata – StraumannAnkylos i Nobel biocare.

Važno nam je da Vam pružimo vrhunski kvalitet. Zato ćemo se svakom pacijentu posebno posvetiti, sagledati mogućnosti, želje i stanje zuba i vilice, te na osnovu toga dati predloge rešenja.

Želimo da rešenje koje napravimo za Vas bude dugotrajno. dr sci. med. Borislav Markov, maksilofacijalni hirurg i implantolog se redovno usavršava i ima višedecenijsko iskustvo u radu.

Šta su
zubni implanti?

Mislite o zubnim implantima kao o veštačkim kostima zuba, koji po obliku izgledaju kao šraf. Kada se zubni implanti postave u vilicu, oni se spajaju sa prirodnom kosti i postaju čvrsta baza za podupiranje jednog ili više veštačkih zuba, odnosno krunica.

Zubni implanti su najmodernije, najjače i najkvalitetnije rešenje dostupno u svetu da podrži zamenu nedostajućeg zuba, tako što će pružati osećaj, izgled i funkcionalnost prirodnog zuba.

Konektor, poznatiji kao abutment je postavljen na vrhu zubnog implanta kako bi držao zubne krunice. Zubne krunice mogu biti bezmetalne ili metalokeramičke i prilagođene su tako da se poklapaju sa prirodnom bojom Vašeg zuba.Kada se ugradnja zubnog implanta obavlja od strane iskusnog i obučenog stručnjaka, koristeći najkvalitetnije materijale, ugradnja zubnog implanta je jedna od najsigurnijih i najpredvidljivijih procedura u stomatologiji i implantologiji. Zato je izuzetno važno da pažjivo odaberete stručnjaka koji će da obavi proceduru i koje materijale koristi.

Doc. dr sci. med. Borislav Markov više od dve decenije ugrađuje zubne implante u Novom Sadu, ali i izvodi sve zahvate iz maksilofacijalne i oralne hirurgije. U Markov Dental Clinic vodimo se krilaticom „Iza naših reči, stoje naša dela, iza naših dela, stoji naše znanje“. Izuzetno nam je važno da pacijentima ponudimo najbolji mogući kvalitet i najviši nivo stručnosti. Zato, dr Borislav Markov iza sebe ima uspešno rešene najteže slučajeve, a u ordinaciji se koriste zubni implanti premium svetskih brendova – Nobel biocareAnkylos i Straumann zubni implanti.

Možemo da pomognemo i pacijentima kojima nedostaje samo jedan zub, kao i pacijentima koji su potpuno bezubi. Želimo da vam se posvetimo. Želimo da znate da ste u sigurnim rukama i da kroz put ugradnje zubnih implanata ne koračate strahom, već samopouzdanjem. Zato ćemo dati sve od sebe da vam obezbedimo sve potrebne informacije, kako biste u potpunosti razumeli proceduru.

zubni implanti cena

Zubni implantiCena implanata

Zubni implanti premium kvaliteta. Svetski brendovi – Ankylos, Straumann, Nobel biocare.

https://markovdental.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-2.jpg

Zubni implantiAll on 4

All on 4 protetski radovi na zubnim implantima premium klase.

https://markovdental.com/wp-content/uploads/2022/01/IZMEDU-e1641223940889.jpeg

Zubni implantiAll on 6

All on 6 protetski radovi na zubnim implantima premium klase.

stomatolog novi sad

Zubni implantiU 5 koraka

Potrudićemo se da put do Vašeg osmeha bude siguran, trajan i jednostavan.

Kada su potrebni zubni implanti
Koliko traje ugradnja?

Zubni implantiVaš put do
osmeha

Potrudićemo se da ugradnja zubnih implanata bude ugodno iskustvo za Vas. Trudimo se da se izuzetno posvetimo svakom pacijentu.

Korak 1

Kontaktirajte nas, želimo da čujemo Vaš problem

Kontaktirajte nas koristeći formu za kontakt i pošaljite nam upit opisujući ono što Vam je potrebno. Naši stručni hirurzi će pogledati upit, zatražiti eventualne dodatne informacije i dati okviran predlog intervencija koje su Vam potrebne za postizanje željenih rezultata. Ugradnja zubih implanata je ozbiljna investicija i želimo da se osećate sigurno tokom čitavog procesa.

Korak 2

Pošaljite nam snimke i preferencije

Što više informacija imamo o Vašem trenutnom stanju, tome šta želite da postignete i koje mogućnosti imate, to ćemo moći da Vam damo precizniji odgovor. Ugradnja zubnih implanata ponekad zahteva dodatne intervencije, a svakako je potrebno posvetiti se posebno svakom pacijentu. Svaki pacijent je posebna priča i mi Vam posebno pristupamo.

Korak 3

Pregled i konsultacije

Kada ulazimo u proces ugradnje zubih implanata, važno je da Vas hirurg vidi uživo. Samo tako ćemo za Vas moći da izradimo realan plan. Cilj nam je da budete upućeni u sve od samog početka i ne radimo tako da Vam kasnije saopštavamo „skrivene troškove“. Napravićemo detaljan plan u skladu sa Vašim stanjem, željama i mogućnostima. 

Korak 4

Ugradnja zubnih implanata

Nakon što smo napravili plan ugradnje zubnih implanata i sve zajednički dogovorili i uputili Vas u proces, naredni korak jeste sama ugradnja zubnih implanata. Ponekad je potrebno izvršiti dodatne intervencije kako bi se obezbedili uslovi za ugradnju zubnih implanata. Na primer, ako nedostaje kosti u vilici, radimo rekonstrukciju, a neretko je potrebno izvesti sinus lift zahvat pre ugradnje zubnih implanata. 

Korak 5

Kontrolni pregled

Kontrolni pregledi služe da ispratimo uspešnost izvršenih intervencija i sagledamo da li je sve u redu. 

[bold_timeline_item_button title=“Expand“ style=““ shape=““ color=““ size=“inline“ url=“#“ el_class=“bold_timeline_group_button“]

Cena
zubnih implanata

Cena zubnih implanata zavisi od tržišta, kvaliteta i iskustva hirurga koji ih ugrađuje. Važno je da zubni implanti koje ugrađujete budu od proizvođača najvišeg kvaliteta, kako bi bili trajni. Cena zubnih implanata ukazuje na posvećenost i kvalitet.

  • Cena zubnih implanata
Implant premium klase - Ankylos zubni implanti (bez suprakonstrukcije)
600
Ugradnja zubnog implanta premium kvaliteta.
Implant premium klase - Nobel biocare zubni implanti (bez suprakonstrukcije)
600
Ugradnja zubnog implanta premium kvaliteta.
Sinus lift (otvoreni)
500
Nadogradnja kosti u predelu dna sinusa dodavanjem veštačke kosti radi omogućavanja uslova za ugradnju implanta pristupom kroz spoljašnji zid sinusa.
Sinus lift (transalveolarni)
330
Nadogranja kosti u predelu dna sinusa dodavanjem veštačke kosti radi omogu_avanja uslova za ugradnju implanta pristupom kroz donju ivicu sinusa.
Ugradnja kolagene membrane
150
Ugradnja kolagene membrane radi nadogradnje kosti
Eksplantacija implanta
105
Vadjenje neodgovarajućeg implanta
Aplikacija veštačke kosti (0,5 g)
105
Ugradnja veštačke kosti
Metalkeramička kruna na implantima (sa suprakonstrukcijom)
230
Izrada metalkeramičke krune na premium implantima sa suprastrukturom
Metalkeramička kruna na implantima član u mostu
100
Izrada metalkeramičke krune člana u konstrukciji na premium implantima
Bezmetalna kruna (cirkonijum) na implantima (sa suprakonstrukcijom)
312
Izrada bezmetalnokeramičke krune (cirkonijum) na premium implantima sa suprastrukturom
Bezmetalna kruna (cirkonijum) član u mostu
180
Izrada bezmetalnokeramičke krune (cirkonijum) člana u konstrukciji na premium implantima
Hibridni most na 6 implanata
1980
Izrada hibridnog mosta na konstrukciji od 6 premium implanata
Hibridni most na 4 implanta
1780
Izrada hibridnog mosta na konstrukciji od 4 premium implanata
All on 6
od 5000
Izrada hirurškog i protetskog dela potpune rekonstrukcijie bezube vilice na 6 premium implanata hibridnim mostom ili metalkeramičkim mostom (ukoliko nije neophodna dodatna nadogradnja kosti).
All on 4
od 3900
Izrada hirurškog i protetskog dela potpune rekonstrukcijie bezube vilice na 4 premium implanata hibridnim mostom ili metalkeramičkim mostom (ukoliko nije neophodna dodatna nadogradnja kosti)

*Cene su izražene u eurima

Stručnjaci
sa iskustvom

doc. dr sci. med. Borislav Markov

Maksilofacijalni hirurg
Oralni hirurg
Implantolog

Višedecenijsko iskustvo u rešavanju najtežih slučajeva iz oblasti maksilofacijalne hirurgije, oralne hirurgije i implantologije.

stomatolog dr Vesna Markov

Opšta stomatologija
Estetska stomatologija
Dečija stomatologija

Briga o Vašem osmehu prepuštena je stručnjaku sa velikim iskustvom i posebnom posvećenošću svakom pacijentu.

Edwin Southgate

Senior Prosthodontist

Objectively integrate enterprise-wide strategic theme areas with good infrastructures. Interactively productize premium technologies.

Carlie Addison

Dental Nurse

Uniquely deploy cross-unit benefits with wireless testing procedures. Build backward compatible relationships whereas tactical paradigms.

MarkovDental Clinic

Tim stručnjaka koji rade na tome da dobijete najbolji tretman.

Društvene mreže

Posetite Markov Dental Clinic društvene mreže i saznajte više o klinici, intervencijama i procedurama.

Copyright 2020 by BoldThemes. All rights reserved.