Zubni implantiUgradnja zubnih implanata
All on 4

All on 4 zubni implanti predstavljaju jedno od trajnih rešenje za nedostatak zuba. All on 4 konstrukciju čini čitav set zuba koji počivaju na četiri zubna implanta. Proteze (zubi) koje su fiksirane na ovaj način su trajnije. Moguće je trajno fiksirati protezu, ili omogućiti da je pacijent skida kod kuće. Najveća prednost ovog tretmana je jer se proteza postavlja odmah, tako da je moguće odmah zameniti zube koji nedostaju.

All on 4 je trajno rešenje za pacijente.
U klinici koristimo samo premium svetske brendove implanata - Ankylos, Nobel biocare i Straumann.

All on 4 – Prednosti

All on 4 poboljšava oralno zdravlje i opšte blagostanje. Ova nadoknada zuba je efikasno rešenje koje štedi vreme i sprečava dodatne troškove. All on 4 procedura se izvodi postavljanjem četiri implantata u prednje maksile, jer je tu veća gustina kostiju.

All on 4 – Osmeh za dan

U roku od 24 sata možete zameniti celu protezu i imati trajni most sa svega četiri zubna implanta. Ne postoji nikakav period čekanja i gotovo odmah ćete osetiti poboljšanu sposobnost žvakanja, stabilnost zuba i udobnost.

Olakšano žvakanje uz pomoć All on 4

All on 4 protetsko rešenje povećava kvalitet života. Žvakanje će napokon biti jednostavno i možete da jede šta želite, kada želite i koliko želite. Proces žvakanja kod all on 4 protetskog rešenja je mnogo lakši i sigurniji od obične proteze.

All on 4 eliminiše zdravstvene probleme

All on 4 eliminiše zdravstvene probleme koji su povezani sa ispadanjem i nedostatkom zuba. Procedura ugradnje zubnih implanata all on 4 tehnikom pomaže u smanjenju šansi od pojave parodontalnih bolesti i na taj način stvaraju zdravija usta i zdravije telo. Uz redovno održavanje i oralnu higijenu, zubni implantati će poboljšati Vaše opšte zdravlje.

Bolji izgled

Svakako da je zdravlje važnije od izgleda, ali All on 4 čuva Vašu lepotu. Ako Vam nedostaje neki zub, ili koristite običnu protezu koja nije zakačena za zubne implante – dolazi do propadanja vilice i pacijenti izgledaju sve starije. All on 4 pomaže da se očuva kost vilice i spreči dalje oštećenje strukture lica koje uzrokuje nedostatak zuba. Pored toga, kada Vam nedostaje zub, stvaraju se bore. All on 4 omogućava blistavi izgled.

Nema rizika od pomeranja ili klizanja

Protetsko rešenje all on 4 je veoma stabilano i pouzdano. Nema potrebe da brinete o pomeranju ili klizanju jer su zubni implanti čvrsto pričvršćeni za ugaono područje debele vilične kosti.

Smanjeno vreme zarastanja

Procedura dentalnih implantata All-on-4 ne samo da štedi vreme i novac, već i značajno smanjuje vreme zarastanja i ublažava emocionalni stres koji osećate kada vam se ne sviđa vaš izgled.

Eliminiše ili smanjuje resorpciju kosti (atrofija kosti)

Atrofija kostiju je stanje koje karakteriše gubitak gustine kostiju kada dođe do prekomernog raspada koštanih supstanci i strukture. Procedura all on 4 pomaže da se sačuva kost.

Koliko traje all on 4?

All on 4 se smatra dugotrajnim rešenjem. Generalno, nadoknade zuba pomoću zubnih implanata su trenutno najdugotrajnija stomatološka rešenja. Podaci pokazuju da all on 4 može trajati i dvadeset godina i duže uz odgovarajuće održavanje i negu.

Zubne implante obično ne treba zameniti, ali, Vaša proteza će se habati i možda će Vam biti potrebna prilagođavanja tokom godina, ali u većini slučajeva traju i 10 godina bez ikakvih problema.

Da bi rešenja na zubnim implantima dugo trajala – važno je ko Vam ugrađuje zubne implante i koji brend zubnih implanata koristi.

Kontaktirajte nas

Telefon
+381 69 300 65 21
+381 21 300 65 21
Email
office@markovdental.com

Zakažite pregled

Pošaljite upit za pregled popunjavajući formu, a mi ćemo Vas kontaktirati u najbržem mogućem roku.

  Odaberite svoj plan

  Želimo da Vam pružimo najbolju moguću uslugu i kvalitet. Zato koristimo isključivo najbolje svetske materijale.

  od €4 540
  All on 4 sa Ankylos zubnim implantima
  Ugradnja zubnih implanata premium kvaliteta
  • 4 Ankylos implanta 2400€
  • Privremeni zubi 400€
  • 4 suprastrukture 480€
  • Toronto bridž (akrilatni most ojačan metalkeramičkom konstrukcijom) 1300€
  od €4 900
  All on 4 sa Nobel speedy zubnim implantima
  Najkvalitetniji model zubnih implanata u svetu
  • 4 Nobel speedy implanta 2720€
  • Privremeni zubi 400€
  • 4 suprastrukture 480€
  • Toronto bridž (akrilatni most ojačan metalkeramičkom konstrukcijom) 1300€
  od €10 180
  All on 4 sa zigomatičnim implantima
  Rešenje kod velikog nedostatka kosti
  • 4 Nobel zigomatična implanta 8000€
  • Privremeni zubi 400€
  • 4 suprastrukture 480€
  • Toronto bridž (akrilatni most ojačan metalkeramičkom konstrukcijom) 1300€

  Zigomatični implanti
  All on 4 i nedostatak kostiju

  Tehnika All On 4 dala je novu nadu pacijentima sa problemima sa kostima. U prošlosti je nedostatak kosti gornje vilice (često uzrokovan problemima sa sinusima ili gubitkom kosti) bio veliki problem za pacijente kojima su potrebni zubni implanti i često je zahtevao presađivanje kosti da bi se vilica izgradila dovoljno da podrži 6-8 implantata koje su zahtevale stare metode.

  All on 4 je odlično rešenje za pacijente sa osteoporozom ili nedostatkom kosti vilice. Isto važi i za pacijente koji imaju jaku resorpciju gornje vilice. Zigomatični implantati su odlična opcija. Ovi duži implantati se pričvršćuju na donju stranu jagodičnih kostiju kroz sinusni prostor, zaobilazeći potrebu da se oslanjaju na kost vilice kao jedini izvor podrške.

  Ove inovativne opcije obično mogu zaobići potrebu za invazivnim procedurama presađivanja kostiju.

  Zakažite
  Pregled

  Zakažite preglede ili se informišite iz oblasti maksilofacijalne i oralne hirurgije, implantologije, stomatologije, protetike, ortodoncije i drugo. Potrudićemo se da Vam odgovorimo u najbržem mogućem roku!

   Vaše ime

   Email

   Broj telefona

   Poruka

   Odaberite oblast

   Datum