all on 4 novi sad

zubni implanti novi sad

All on 4 - Povratite osmeh za 1 dan

All on 4 zubni implanti su rešenje ako ste tokom godina izgubili zube ili imate preostale zube koji su spremni za vađenje. All on 4 zubni implanti su najzdravije, najefikasnije i trajno rešenje za bezubost.

all on 4 in a day all on 4 za dan
Dugotrajno rešenje

All on 4 metoda predstavlja najbolje rešenje kod bezubosti

All on 4 u 4 koraka

all-on-4-all-on-6-320x320
Korak 1
DETALJNA DIJAGNOSTIKA I PREGLED
Svakom pacijentu pristupamo detaljno. To znači da će na prvom pregledu maksilofacijalni i oralni hirurg detaljni pregledati 3D snimak vilica, kako bismo utvrdili gustoću i debljinu kosti, Vaše opšte stanje i tačne pozicije na koje ćemo ugraditi zubne implante.
all-on-4-ugradnja-zubnih-implanata-1-768x768
Korak 2
UGRADNJA ZUBNIH IMPLANATA
Koristimo zubne implate koji su dizajnirani baš za all on 4 – Nobel speedy zubne implante. Pri težim slučajevima, ugrađujemo i zigomatične zubne implante. U samo jednom danu ćemo Vam ugraditi 4 zubna implanta u vilicu.
all-on-4-privremeni-protetski-rad-1-768x768
Korak 3
PRIVREMENI PROTETSKI RAD
Odmah nakon ugradnje implanata, uzima se otisak na osnovu kog izrađujemo privremene fiksne zube. Privremeni zubi su privremena proteza koja se nosi dok se zubni implant ne prilagodi i ne zaraste u vilicu. Privremena proteza omogućava potpuno normalno funkcionisanje i žvakanje.
all-on-4-finalni-rad-1-768x768
Korak 4
FINALNI RAD
All on 4 je u potpunosti gotov nakon tri do četiri meseca, kada prođe proces osteointegracije (period srastanja zubnog implanta s kosti). Doktor će proveriti stanje, stabilnost zubnih implanata i zatim uzeti otiske prema kojima se izrađuje finalni protetski rad. Kada je trajni rad gotov, učvršćujemo protezu na postavljene zubne implante.

Zdrav i estetski zadovoljavajuć osmeh

Prednosti All on 4

Dobićete funkcionalan osmeh za 1 dan
All on 4 nam omogućava da najčešće istog dana, ili sutradan pripremimo privremene fiksne zube koje Vam učvršćujemo na već ugrađene zubne implante. Privremeni zubi su privremena proteza koja se nosi dok se zubni implant ne prilagodi i ne zaraste u vilicu. Pacijenti najčešće ni ne vide razliku između privremene proteze i finalnog rada.
Možemo da Vam povratimo osmeh i ako nemate dovoljno kosti
Pacijentima se često dešava da budu odbijeni za različite protetske radove jer nemaju dovoljno kosti. All on 4 tehnika zahteva manje raspoložive kosti u odnosu na ostale procedure. Imamo rešenje i za pacijente koji imaju teža stanja i veći nedostatak kosti, ugradnjom zigomatičnih implanata.
Imaćete izgled i funkcionalnost prirodnih zuba
All on 4 je trenutno najbolje postojeće rešenje za nadoknadu zuba kod bezubosti. All on 4 metodom omogućavamo pacijentima da imaju potpuno prirodan izgled zuba, a još važnije - funkcionalnost zuba je kao kod prirodnih.
Jednostavan zahvat
All on 4 je potpuno neinvanzivna metoda. Potreban je samo jedan zahvat pod lokalnom anestezijom.
Štedi novac
Koristićemo samo 4 premium zubna implanta kako biste dobili čitav osmeh.
Usluge

dr sci. med. Borislav Markov

naš osnivač

Iza naših reči, stoje naša dela. Iza naših dela, stoji naše znanje.

Krilova 9, Novi Sad

office@markovdental.com

(381) 21 300 65 21

zakažite pregled

Radujemo se Vašoj poruci!

    *Potrudićemo se da Vam odgovorimo u najbržem mogućem roku.

    osmesi koje smo stvorili

    Naš portfolio

    Govorili smo o implantima