Play Video about zigomatični-zubni-implanti

REŠENJE ZA NEREŠIVE SLUČAJEVE

ZIGOMATIČNI IMPLANTI

Naš maksilofacijalni i oralni hirurg, dr Borislav Markov, nikada neće odbiti pacijenta samo zbog gubitka kosti. Standardne stomatološke i implantološke procedure nekada nisu dovoljne za pacijente koji su izgubili značajan deo kostiju. Ako ste pacijent kom je rečeno da nije kandidat za zubne implante, možda su baš zigomatični zubni implanti rešenje za Vas.


Ova procedura nije standardna, te nema mnogo hirurga koji imaju veštine i kvalifikacije da kompetentno ugrade zigomatične implante. Dr Borislav Markov ima iskustvo za ovaj zahvat i svakodnevno pruža ovo rešenje pacijentima koji pate od teškog gubitka koštane mase.

Rešavaju nerešivo
Brz oporavak
all on 4 in a day all on 4 za dan

zigomatični implanti

Šta su zigomatični implanti?

Zigomatični zubni implanti su posebno dizajnirani za pacijente sa gubitkom kosti i oni su mnogo duži od standardnih zubnih implanata. Standardne zubne implante ugrađujemo u vilicu, dok se zigomatični zubni implanti postavljaju u jagodičnu kost pacijenta. Ovakvi zubni implanti pružaju odličnu podršku tokom života pacijenta.

Prednosti zigomatičnih implanata

Uz zigomatične implante osmeh možete da dobijete za 1 dan

Ukoliko imate veći nedostatak kosti i nije moguće ugraditi standardne zubne implante, to ne znači da i dalje ne možete da dobijete Vaš osmeh za dan. All on 4 tehnika je moguća sa zigomatičnim zubnim implantima i ponekad nije potrebno da ugradimo sva četiri zigomatična implanta, ponekad je dovoljan i samo jedan zigomatični implant. Zato je važno da svoj osmeh poverite stručnjaku koji ima dovoljno znanja i iskustva da proceni šta je najbolje za Vas.

Nadogradnja kosti radi ugradnje zubnih implanata više nije preduslov

Kada nedostaje kosti u vilicama, potrebno je nadograditi je kako bi se mogli ugraditi zubni implanti. Ovaj proces može da traje mesecima, a pored toga, ponekad nadogradnja kosti ni nije opcija. Najčešće, u ovim situacijama, pacijenti budu odbijeni uz obrazloženje da je njihov problem nerešiv. Zigomatični implanti predstavljaju rešenje za nerešive probleme nedostatka kosti i potrebno je pronaći stručnjaka koji će to učiniti za Vas.

Oporavak je iznenađujuće brz

Oporavak od procedure ugradnje zigomatičnih implanata je sličan tradicionalnoj proceduri ugradnje zubnih implanata. Lakoća oporavka iznenađuje mnoge naše pacijente. Neki pacijenti imaju modrice oko donjih kapaka. Generalno, 3-5 dana nakon procedure moći ćete da se vratite svojoj uobičajenoj rutini.

Zigomatični implanti su revolucionarno rešenje

Ako vam je potrebna nadoknada samo jednog ili nekoliko zuba, ovo nije rešenje za vas i u takvim slučajevima obično se ugrađuju standardni zubni implanti i na njih postavljamo krunicu. Zigomatični implanti su revolucija za pacijente koji imaju umerenu, naprednu i ekstremnu resorpciju kosti vilice (maksile). Drugim rečima, zigomatični implantati mogu zameniti sve vaše gornje zube uprkos ozbiljnom gubitku kosti u gornjoj vilici. Sada možete dobiti novi osmeh za jedan dan bez potrebe za nadogradnjom kosti ili sinus lifta.

Cena zigomatičnih implanata

Svačije stomatološke potrebe su jedinstvene. Cene mogu značajno da variraju. Volimo da Vam damo precizne informacije bez skrivenih troškova i zato je najbolje da nas kontaktirate.

Usluge

dr sci. med. Borislav Markov

naš osnivač

Iza naših reči, stoje naša dela. Iza naših dela, stoji naše znanje.

Krilova 9, Novi Sad

office@markovdental.com

(381) 21 300 65 21

zakažite pregled

Radujemo se Vašoj poruci!

    *Potrudićemo se da Vam odgovorimo u najbržem mogućem roku.

    osmesi koje smo stvorili

    Naš portfolio

    Govorili smo o implantima