Vrhunska
hirurgija i stomatologija

Markov Dental Clinic poseduje širok dijapazon usluga zbog stručnosti osoblja i pažnje koju poklanjamo svakom pacijentu. Zbog toga je najbolji način, da saznate sve informacije o uslugama, da nas pozovete ili pošaljete poruku preko forme. Tako ćemo se posvetiti Vašem problemu i sa preciznošću odrediti koja Vam je to usluga potrebna. Usluge koje nudimo su iz oblasti maksilofacijalne hirurgije, oralne hirurgije, implantologije, estetske stomatologije, paradontologije, filera i ortodoncije. Na fotografijama pacijenata možete sagledati rezultate našeg rada i iskustva.

Pregledi i intervencije
Stomatolog Novi Sad

Oralna hirurgija

operacija vađenja umnjaka

Oralna hirurgija obuhvata sve hiruške intervencije u usnoj duplji kao što su vađenje zuba, hirurško vađenje umnjaka i očnjaka, vađenje zaostalih korenova, operacije na korenu zuba (apikotomija), nivelacija alveolarnog grebena i druge intervencije kao deo pripreme mekih i koštanih struktura u ustima za što bolju protetsku rehabilitaciju.

Zubni implanti

ugradnja zubnih implanata

Gubitak zuba iz različitih razloga ozbiljno narušava izgled i pojačava nezadovoljstvo pacijenata, a kao još važnije, može biti izuzetna smetnja pri obrocima i svakodnevnom životu. Izgubljeni zub je potrebno nadomestiti, a terapija zubnim implantima je dugotrajno, funkcionalno i estetsko rešenje koje osigurava pravilan zagrižaj i predivan osmeh.

Maksilofacijalna hirurgija

Maksilofacijalni hirurg

Maksilofacijalna hirurgija je oblast hirurgije koja se bavi hirurškim lečenjem oboljenja u predelu glave i vrata.
Oblasti kojima se makislofacijalni hirurg bavi se mogu podeliti na lečenje dobroćudnih i zloćudnih tumora tumora u predelu glave i vrata, stečnih i urođenih cista, oboljenja vezana za vilični zglob, deformiteta kostiju lica i vilica, povreda mekih i koštanih tkiva glave i vrata, oboljenja pljuvačnih žlezda, estetskim zahvatima na licu…

Estetska stomatologija i protetika

beljenje zuba novi sad

Estetska stomatologija je grana stomatologije koja se bavi rešavanjem nedostataka i izgleda zuba, njihovog položaja, boje i oblika. Intervencije u okviru estetske stomatologije imaju za cilj poboljšanje izgleda, ali i funkcija zuba i vilice. Markov Dental Clinic pruža usluge izrade svih vrsta protetskih radova. Svi naši radovi odlikovani su kvalitetnom izrade, estetike i funkcije proteza.

Endodoncija

vadjenje implanata

Parodontologija

upala desni

Parodontologija je grana dentalne medicine koja se bavi prevencijom i lečenjem bolesti parodonta. Parodont daje potporu zubu. Parodonontalne bolesti su uzrokovane kamencem i bakterijama. Upale parodontalnog tkiva koje su izazvane ovim uzorcima se manifestuju u vidu otečenosti i krvarenja zubnog mesa. Kada ova bolest napreduje, upala se širi i to izaziva povlačenje zubnog mesa i gubitak kosti.

Dečija stomatologija

deciji stomatolog u novom sadu

Briga o oralnom zdravlju započinje još kada je dete malo i na taj način dete stiče navike održavanja oralne higijene i tako se preventivno utiče na nastanak karijesa na mlečnim, a kasnije i trajnim zubima. Iz tog razloga je veoma važno i malu decu dovoditi kod stomatologa. Uklanja se strah dece od stomatologa, ali se i vrši prevencija mnogih bolesti.

Ortodoncija

Ortodoncija je grana stomatologije koja se bavi ispravljanjem nepravilnog položaja zuba i čeljusti. Zubi koji su iskrivljeni ili nisu na pravom mestu narušavaju izgled, a još važnije, utiču na zdravlje usne šupljine. U periodu kada su prisutni i mlečni i stalni zubi, željeni efekat se postiže mobilnim aparatima, a u periodu kada pacijent nema mlečne, već samo stalne zube, rešava se fiksnim protezama.

Cenovnik pregleda

Specijalistički pregled maksilofacijalnog hirurga
25 €
Specijalistički pregled maksilofacijalnog hirurga
Kontrolni pregled maksilofacijalnog hirurga
12 €
Kontrolni pregled maksilofacijalnog hirurga
Vađenje zuba
20 €
Vađenje zuba
Komplikovano vađenje zuba
40 €
Vađenje zuba koje zahteva razdvajane korena ili vađenje zaostalog korena
Vađenje umnjaka
40 €
Vađenje umnjaka bez operacije
Hirurško vađenje zuba
105-125 €
Hirurško vađenje umnjaka ili drugih zuba ili korena zuba koje zahteva operativno presecanje desni i uklanjanje dela kosti oko zuba
Implant premium klase - Ankylos ili Nobel biocare zubni implanti (bez suprakonstrukcije)
600 €
Ugradnja zubnog implanta premium kvaliteta.
Sinus lift
330 - 500 €
Nadogradnja kosti u predelu dna sinusa dodavanjem veštačke kosti radi omogućavanja uslova za ugradnju implanta
Metalkeramička kruna na zubnom implantu
100 - 230 €
Izrada metalkeramičke krune na premium zubnim implantima
Bezmetalne cirkonijumske krune na zubnim implantima
180 - 312 €
Izrada bezmetalnokeramičke krune (cirkonijum) na premium implantima
Hibridni most na 6 zubnih implanata
1980 €
Izrada hibridnog mosta na konstrukciji od 6 premium zubnih implanata
Hibridni most na 4 zubna implanta
1740 €
Izrada hibridnog mosta na konstrukciji od 4 premium zubnih implanata
All on 6
od 5000 €
Izrada hirurškog i protetskog dela potpune rekonstrukcijie bezube vilice na 6 premium implanata hibridnim mostom ili metalkeramičkim mostom (ukoliko nije neophodna dodatna nadogradnja kosti).
All on 4
od 3900 €
Izrada hirurškog i protetskog dela potpune rekonstrukcijie bezube vilice na 4 premium implanata hibridnim mostom ili metalkeramičkim mostom (ukoliko nije neophodna dodatna nadogradnja kosti)
Endodontsko lečenje zuba - jednokanalno - biorace
35 - 54 €
Lečenje jednog ili više kanala korena zuba koje podrazumeva "vađenje živca", najsavremenija mašinska obrada kanala korena zuba biorace sistemom i njegova obturacija punjenje
Endodontsko lečenje zuba - jednokanalno ili višekanalno sa uklanjanjem starog ispuna/gangrene - biorace
35 - 75 €
Lečenje jednog ili više kanala korena zuba koje podrazumeva prethodno vadjenje starog punjena ili tretman gangrenoznog kanala, najsavremenija mašinska obrada kanala korena zuba biorace sistemom i njegova obturacija punjenje
Kompozitni ispun
20 - 35 €
Uklanjanje karijesa sa jedne ili više strana-površine zubne krunice i postavljanje kompozitne plombe najkvalitetnijijm kompozitom (Harmonise-Kerr)
Fiberglas nadogradnja sa korom
42 - 50 €
Ugradnja jednog ili više kočića od fiberglasa i izrada kompozitne nadogradnje zuba
Laserski tretman parodontalnog džepa
20 €
Uklanjanje zapaljenskig tkiva iz prostora izmedju desni i zuba uz pomoć lasera
Uklanjanje mekih naslaga
10 €
Uklanjenje mekih naslaga kod dece četkicom i abrazivnom pastom
Vađenje mlečnog zuba
12 €
Ekstrakcija mlečnog zuba
Mobilni aparat po vilici
250 €
Ispravljanje položaja zuba mobilnom protezom (koja se skida)
Fiksni aparati (po vilici)
550 - 1100 €
Ispravljanje položaja zuba različitim vrstama fiksnih aparata

Adresa: Krilova 9, 21000 Novi Sad

E-mail: office@markovdental.com ili putem Kontakt

Radno vreme: 10-20h